#Активни членовиИнституција
11 Арбен Реџепи ЈЗУУ Клиника за пулмологија и алергологија
12 Билјана Димчева Иванова Институт за.белодробни .заболувања кај .деца Козле
13 Билјана Илиевска Попоска ЈЗУ Институт за белодробни заболувања и туберкулоза Скопје
14 Благородна Лековска Институт за.белодробни .заболувања кај .деца Козле
15 Божидар Попоски ГОБ „8ми Септември“
16 Бранислав Геровски пензионер
17 Валентина Чолаковска Цвејовска ЈЗУУ Клиника за детски болести Скопје
18 Ванче Трајковска ГОБ Осми Септември
19 Весна Мицевска Универзитетска Клиника за Детски Болести
20 Владислава Ада Груева ЈЗУУ Клиника за пулмологија и алергологија