#Активни членовиИнституција
21 Арбен Реџепи ЈЗУУ Клиника за пулмологија и алергологија
22 Билјана Димчева Иванова Институт за.белодробни .заболувања кај .деца Козле
23 Билјана Танасоска ЈЗУ. Општа болница Охрид
24 Благица Манчева Институт за.белодробни .заболувања кај .деца Козле
25 Благородна Лековска Институт за.белодробни .заболувања кај .деца Козле
26 Божидар Попоски ГОБ „8ми Септември“
27 Борислав Кондов Клиника за тораковаскуларна хирургија
28 Бранислав Геровски пензионер
29 Валентина Стевиќ Институт за.белодробни .заболувања кај .деца Козле
30 Валентина Стевиќ Институт за белодробни заболувања кај деца-Козле