#Активни членовиИнституција
81 Смиљко Јованоски ЈЗУ Универзитетска Клиника за Пулмологија и алергологија
82 Снежана Смилеска ГОБ 8-ми Септември Скопје
83 Соња Петровска Институт за.белодробни .заболувања кај .деца Козле
84 Сузана Арбутина ЈЗУУ Клиника за пулмологија и алергологија
85 Татјана Баевска Вучковиќ ЈЗУ Здравствен дом Скопје
86 Татјана Чапароска пензионер
87 Томе Стефановски ЈЗУУ Клиника за пулмологија и алергологија
88 Филип Доксимовски Институт за белородбни заболувања кај децата-Козле