#Активни членовиИнституција
31 Владислава Ада Груева ЈЗУУ Клиника за пулмологија и алергологија
32 Галапче Саљамовска Завод за рехабилитација Отешево
33 Гоце Бузалков Специјална Болница Јасеново
34 Даниела Буклиоска Илиевска ГОБ 8-ми Септември Скопје
35 Дејан Тодевски ЈЗУУ Клиника за пулмологија и алергологија
36 Деска Димитриевска ЈЗУУ Клиника за пулмологија и алергологија
37 Димитар Каркински ЈЗУУ Клиника за пулмологија и алергологија
38 Драган Мијакоски Институт за медицина на трудот, Колаборативен центар на GA2LEN и СЗО, Скопје
39 Елена Јанева ЈЗУУ Клиника за пулмологија и алергологија
40 Ема Славеска Даскалова Институт за.белодробни .заболувања кај .деца Козле