#Активни членовиИнституција
61 Јорданка маџоска Институт за белодробни заболувања кај деца-Козле
62 Камелија Бушљетиќ Аџибадем Систина
63 каролина симоновска Институт по белодробни заболувања кај децата-Козле
64 Крсто Гроздановски ЈЗУУ Клиника за инфективни болести
65 Лидија Колеќевска Петрушевска Институт за.белодробни .заболувања кај .деца Козле
66 Љубе Глигоровски ЈЗУУ Клиника за пулмологија и алергологија
67 Љупчо Зафировски Институт за.белодробни .заболувања кај .деца Козле
68 Маргарита Николау ЈЗУУ Клиника за пулмологија и алергологија
69 Марија Здравеска ЈЗУ У Клиника за пулмологија и алергологија
70 Марија Методиева Институт за белодробни заболувања и туберкулоза Скопје