#Активни членовиИнституција
41 Маргарита Николау ЈЗУУ Клиника за пулмологија и алергологија
42 Марија Здравеска ЈЗУ У Клиника за пулмологија и алергологија
43 Марија Методиева Институт за белодробни заболувања и туберкулоза Скопје
44 Марјан Балоски ГОБ 8-ми Септември Скопје
45 Милена Милетиќ ЈЗУ Универзитетска Клиника за пулмологија и алергологија
46 МИРОСЛАВ БОШКОВСКИ ПЗУ Д-Р ГОРАН ДЕНКОВСКИ - КУМАНОВО
47 Мирослав Гавриловски ЈЗУУ Клиника за пулмологија и алергологија
48 Моника Тушевска /
49 Наде Кочовска Камчевска ГОБ 8-ми Септември Скопје
50 Никола Чамуровски невработен