#Активни членовиИнституција
71 Марјан Балоски ГОБ 8-ми Септември Скопје
72 Милена Милетиќ ЈЗУ Универзитетска Клиника за пулмологија и алергологија
73 Мире Петковски Специјална Болница Јасеново
74 Мирјана Дилберовска Институт по белодробни заболувања кај децата-Козле,Скопје
75 МИРОСЛАВ БОШКОВСКИ ПЗУ Д-Р ГОРАН ДЕНКОВСКИ - КУМАНОВО
76 Мирослав Гавриловски ЈЗУУ Клиника за пулмологија и алергологија
77 Моника Тушевска /
78 Наде Кочовска Камчевска ГОБ 8-ми Септември Скопје
79 Оливер Зафировски Институт за белодробни заболувања кај деца-Козле
80 Оливер Јовковски Аџибадем Систина